3tilknights

04 Jan TRE PÅ UTLÅN TIL KNIGHTS

I dag ble vi enige med Kongsvinger Knights om utlån av tre av våre unge og lovende spillere, og de har allerede vært med på den første treningen med Kongsvinger. De tre er Marius Nesse, Nils Fuglesang og Joachim Svensson, og gutta vil være klare for kamp allerede til torsdagens kamp mot Lørenskog.

 

LEDD I UTVIKLINGEN

Leder for Sportskomiteen, Nicolay Sørensen, sier at når henvendelsen kom, så fant klubben fort ut at dette var en god løsning for alle parter, og et ledd i utviklingen av våre egne unge spillere.

“Nå får disse tre muligheten til å spille åtte GET-liga kamper, og sannsynligheten er større for at de får mer spilletid i Kongsvinger enn hos oss akkurat nå”, sier Nicolay.

Hvor lang låneperiode er det snakk om?

“Det er snakk om en periode fra 4. januar og til 29. januar.”

I løpet av perioden vil Knights spille åtte kamper – og ingen av dem vil være mot oss. Dermed slipper gutta å spille mot egne lagkamerater under utlånsperioden.

 

Nils Fuglesang

Nils Fuglesang

SPENNENDE MULIGHET

Til friskasker.no sier Nils Fuglesang nå i kveld at han synes det er en spennende mulighet å få spille for Knights.

“Ja, det er en spennende mulighet til å få spille litt mer i GET-ligaen. I tillegg er det gøy å få prøve noe nytt – så absolutt en kul mulighet”.

Nils står bokført med 21 kamper denne sesongen, og scoret sitt første GET-liga mål mot nettopp Kongsvinger, mens Joachim og Marius begge står med 12 kamper i år.

Vi ønsker alle tre lykke til under perioden, og ser frem til å få dem tilbake i februar.

 

 

Kommentarer

kommentarer