13 apr THRILLER I CC AMFI

Det er mange forfattere som ville slitt med å få til spenningen som man fikk oppleve i CC Amfi i kveld, for dette var på nivå med hva selveste Hitchcock kunne regissert!

 

JEVN START

Hjemmelaget prøvde å sette høyt press på våre allerede fra start, og etter drøye minuttet fikk de mulighet i kveldens første power play da Sean McMonagle måtte ut i to minutter. Det skulle gå 12.59 av perioden før vi fikk de første målet, og det var hjemmelaget som scoret først. Men snaue to minutter før periodeslutt var det Kyle Bonis som nok en gang satte utligningsmålet, og det var Christian Kåsastul som fikk assist – en nydelig assist, om vi må få si det!

I andre periode var det også hjemmelaget som kunne juble først, og det var kun gått 3.56 av perioden da scoringen kom. Men nok en gang skulle gutta greie å skape balanse i regnskapet, og kampen var drøyt halvspilt da Christian Kåsastul kunne score sitt første mål i finaleserien mot Storhamar. Cato Cocozza finner Mikkel Christiansen på høyre kant, og Mikkel banker til pucken som Östlund må gi retur på, og den setter Kåsastul kontant i mål.

Tredje periode ble målløs, og de siste to minuttene ble spilt med Kåsastul i utvisningsboksen uten at hjemmelaget greide å utnytte overtallet.

 

3V5A4364

 

HITCHCOCK SUDDEN

Så kom det noen minutter i sudden som kommer til å bli diskutert like lenge som TJ Fosters annullerte mål i fjorårets sluttspill. For etter 22 sekunder av sudden trodde hele fjøset at Storhamar hadde scoret, men etter drøye 12 minutters vurdering kom dommerne til at det ikke var mål, og pucken kunne droppes igjen.

Deretter gikk det drøye to minutter før hele fjøset var stille – med unntak av en herlig supportergjeng bak Dahlbergs mål. For Kyle Bonis gjorde det igjen! Med hans andre scoring for kvelden gjorde han at vi leder 3-2 i finaleserien, og dermed ligger det an til en heidundranes kamp hjemme i Askerhallen på mandag!

 

Her setter Kyle Bonis det avgjørende målet Foto: Finn Eriksen

Her setter Kyle Bonis det avgjørende målet Foto: Finn Eriksen

 

– NÅ ER JEG SLITEN

Etter kampslutt var det en fornøyd Kyle Bonis vi traff i garderoben, og da vi spurte hva han følte nå, så var svaret:

– Nå er jeg sliten! Dette var en sluttspillskamp som inneholdt alt en sluttspillskamp skal inneholde. Spennende kamp med to lag som gjorde alt for å vinne.

Hva tenkte du da du kom gjennom mot Storhamar-keeper?

– Deres back spilte veldig bra, så jeg måtte prøve å få skutt på et sted hvor Basse kunne eventuelt få satt inn returen. Men jeg tror jeg skjøt tidligere enn han forventet, og det var deilig å se den gå inn.

3V5A4373

 

– REISER IKKE HIT FOR Å UNDERHOLDE

– Det var spennende i dag, og som trener å se hvordan vi opptrådte i dag, så synes jeg dette var den beste kampen i finaleserien for vår del. Selv om vi vant 1-0 og holdt nullen sist, så synes jeg som helhet at dette var en bedre kamp for vår del.

3V5A4519

Spennende minutter for Janna mens dommerne bestemte seg for om det var mål eller ikke. Foto: Finn Eriksen

– Jeg synes vi har brukbar kontroll i første periode. Defensivt er solid, og de sjansene vi skaper er bra. Synes vi holder Storhamar bra i sjakk – men jeg skal være helt ærlig; Vi reiser ikke hit for å underholde, vi reiser hit for å vinne! Det er det eneste som gjelder for oss.

– Andre periode synes jeg vi hever oss litt og skaper bra med sjanser, og i tredje synes jeg vi er det beste laget – noe vi ikke har vært i noen av de andre kampene i de tredje periodene vi har spilt. Og det er ekstremt gledelig å se, sier en fornøyd Janna.

– Nå har de kniven på strupen i den neste kampen i Askerhallen, og da kan vi fortsette å spille vårt spill

Nesten utsolgt i Askerhallen mandag?

– Jeg håper det blir helt utsolgt, for det har gutta fortjent! Og det blir bra kok, og ekstremt kult å spille der. Nede i boksen er det mye mer kok i Askerhallen, for der hører du han på rad 8 som skriker.

Vi gleder oss til mandag?

– Noe helt sjukt, smiler Janna.

 

BILDER FRA KAMPEN I CC AMFI

 

KAMPFAKTA:
Storhamar – Frisk Asker 2-3 etter sudden (1-1, 1-1, 0-0, 0-1)
CC Amfi, 6498 tilskuere

1. periode:
1-0 (12.59) Robin Dahlstrøm (Victor Svensson, Lars Løkken Østli),

1-1 (18.12) Kyle Bonis (Christian Kåsastul)

2. periode:
2-1 (23.56) Mikael Dokken (Victor Svensson, Kjetil Martinsen),

2-2 (30.59) Christian Kåsastul (Mikkel Christiansen, Cato Cocozza)

3. periode:
Ingen mål

4. periode:
2-3 (62.30) Kyle Bonis (Anders Bastiansen)

Skudd: 25-24 (8-7, 10-9, 6-6, 1-1)

Utvisninger: Storhamar 2 x 2 min. Frisk Asker 2 x 2 min.

Kommentarer

kommentarer

Tags: