31 mar – HADDE TRO PÅ DET HELE VEIEN

GET-ligaens yngste trener, Jan Andrè Aasland, tok over roret etter at starten på sesongen ikke hadde gått som forventet, og med fortid i nettopp Vålerengen ble det en litt spesiell semifinale-serie for Janna. Etter en god start med seier i Furuset Forum ble det tap både hjemme i Askerhallen og i Furuset Forum, men under Jannas ledelse slo gutta solid tilbake med en utklassingsseier 7-1 hjemme i Askerhallen og fulgte deretter opp med 4-0 seier i Furuset Forum sist fredag. Det betydde at seier i dag ville føre oss til NM-finaler – og også her gjorde gutta jobben! Etter seieren måtte Janna innrømme at han hadde tro på NM-finale hele veien!

 

3V5A3654

 

3V5A3748Er det en urealistisk drøm som nå har gått i oppfyllelse?

– Hehe, hva skal jeg svare på det, smiler Janna etter kampslutt.

– Både ja og nei. Hvis man ser på hvordan det har sett ut i seriespillet så kan man vel på en måte si det sånn. På den andre siden så vet vi at vi har mange bra spillere og vi er et godt lag som har jobbet hardt sammen og levert bra i det siste.

– Jeg hadde tro på at vi skulle slå ut Vålerenga. Med en gang vi hadde slått ut Lillehammer, så var det det første jeg sa til gutta. Ja, dem har slått oss seks ganger i serien, men jeg hadde veldig tro på at vi skulle ta det laget, sier en fornøyd Aasland.

Har det blitt for mye fokus på Vålerengas offensive spill fra pressen og andre, uten at det har blitt gitt kred til vårt forsvar?

– Absolutt! Jeg synes veldig mye av æren skal gå til backene, for de gjør en fantastisk jobb. Vi har blitt veldig mye sterkere foran Nicklas, og kommer det et skudd så er backene rask opp i motstanderen. Vi vinner andrepucker, og også løperne gjør en veldig bra defensiv jobb og presser frem skudd utenfra.

Ønskemotstander i finalen?

– Det er to veldig gode lag som er vanskelige å slå på hjemmebane. Så vi får ta det vi får, smiler en fornøyd Janna.

Hvem motstanderen blir er ikke klart før Storhamar og Stavanger har gjort opp seg i mellom. Det står 3-2 til Storhamar, som altså kan avgjøre det i mandagens kamp.

Kommentarer

kommentarer