1F7FFD11-5D1A-4905-AA6B-33B5D11FECCC

03 Okt TRØBLET MOT GRÜNER

Borteoppgjør mot bunnlaget Grüner skulle være grei skuring for de regjerende norgesmesterne – trodde mange.

 

DRITTKAMP

Uttalelsen tilhører en av de mest trofaste Frisk-tilhengerne som hadde tatt turen til Grünerhallen, og vi kan godt forstå ham. For mens nyopprykkede Grüner i teorien ikke skulle ha en sjanse mot våre, så er det rart med hockey.

– Alt kan skje i hockey, sa tidligere Frisk-spiller, Tobias Skuterud før kampen – og vi vil tippe at han ikke trodde at han skulle få så rett som han faktisk gjorde. For her kunne fort poeng blitt «skuslet bort» fra vår side, og Grüner har all grunn til å være misfornøyd med ikke å ta poeng i kveld.

Men det endte med seier til våre, etter at Hampus Gustafsson banket inn vår tredje scoring for kvelden bare minutter før slutt. Hjemmelaget ledet 2-1, men måtte altså se seg slått 2-3.

 

AB4F7C6F-4773-4999-ABCF-8363FAC210BB


ROTEKAMP

Janna bruker nesten samme beskrivelse som vår trofaste supporter, og tror noe av årsaken rett og slett kan være at det tette kampprogrammet har begynt å tære på gutta.

– Det ble en rotekamp, sier Janna etter kampslutt.

– Jeg tror nok gutta er slitne, og vi skal gi dem hvile i de nærmeste dagene. Vi har normalt vært sterke i over- og undertall, men i dag glapp det.

Begge målene til hjemmelaget kom i Power Play, og selv om vi greide å ri av en 3 mot 5 periode, var det ikke normal kost fra våre å slippe inn to mål på den måten. I tillegg tror også Janna at gutta ubevisst slipper seg ned noen hakk mot antatt dårligere lag. Men uansett ble det nye tre poeng med hjem.

– Det var utrolig deilig å få med seg tre poeng hjem i dag. Det så stygt ut en stund, innrømmer Janna.

Nå skal gutta få forberede seg til den siste hjemmekampen i CHL på tirsdag, før en ny vanskelig bortekamp venter torsdag. Da skal laget til Fredrikstad og møte Stjernen som noe overraskende slo Storhamar – og det i selveste CC Amfi!

Kommentarer

kommentarer