20 nov TUSEN TAKK FOR STØTTEN!

Vår samarbeidspartner Støtteforeningen for Kreftrammede – SuperSelma kunne i dag bekrefte at det ble solgt bamser og samlet inn penger for til sammen utrolige 202.680 kroner i forbindelse med årets Bamsekamp! Det er helt fantastisk, og vi ønsker å takke alle som bidro til den utrolige summen!

 

Phillip droppet pucken, og fikk Frisk-drakt fra kaptein Bastiansen

Phillip droppet pucken, og fikk Frisk-drakt fra kaptein Bastiansen

 

LYSGLIMT TIL KREFTSYKE BARN

Overlevering av gavesjekk til Vestre Viken

Overlevering av gavesjekk til Vestre Viken i 2016

Som tidligere år vil flere av A-lags spillerne besøke barneavdelingen på Sykehuset Buskerud for å dele ut tigerbamsene, og det vil også bli fordelt ut tigerbamser til andre institusjoner slik at flest mulig barn får glede av dem. Det mange sikkert la merke til var at tigerbamsene var behørig innpakket i plast, og det er fordi de skal gis til barn som ofte har dårlig immunforsvar. Våre spillere setter stor pris på å få være en del av dette, og gjør at de får et annet perspektiv på ting. For som SuperSelma sier på sine hjemmesider;

“Selv om Frisk til slutt tapte mot Kongsvinger, var kampen allikevel en VINNERKAMP. Spillerne fra Frisk er alle enige om at dette er årets viktigste kamp. Her dreier det seg om noe mer enn bare å vinne kampen. De bidrar til å gi LYSGLIMT til kreftsyke barn.”

 

 

 

Vi stiller oss bak SfK-SuperSelma og takker alle som bidro til å gjøre dette til et vellykket arrangement! Det skapte et magisk øyeblikk, og vi håper at det gir enda flere lysglimt til kreftsyke barn!

Les også: Disse bamsene sikret 200.000 kroner til kreftsyke barn (Budstikka)

SFK Logo varianter_V4-04

Kommentarer

kommentarer