09 feb U18: FORTSATT PÅ TOPP

ASKERHALLEN: Vårt U18-lag har ikke tatt OL-pause, og møtte Storhamar hjemme i Askerhallen fredag kveld. Gutta leder U18 Elite serien, og måtte ta alle poengene mot Hamar-laget for å holde unna for MS. Storhamar lå på fjerdeplass, og burde absolutt ikke tas lett på.

 

DOMINERTE FØRSTE 20

Det var våre unge helter som kom best i gang, og dominerte spillet i første periode. Allerede etter 2.21 satt den første pucken i Storhamar-buret, og det var Adrian Lafjell Ed som var sistemann på pucken – assistert av Joakim Opsahl og Petter Moger. Om noen drar kjensel på navnene, så er det ikke så rart. Alle tre er lillebrødre til spillere som har prøvd seg i GET-ligaen; Jonathan Lafjell Ed, Jakob Opsahl (nå Stavanger Oilers) og Fredrik Moger.

Deretter var det Martin Zaborowski Bråthen (lillebror til Thobias på U20) som puttet to mål, først assistert av Philip Granath, og deretter av Adrian Lafjell Ed. Alt tydet på at hjemmelaget ville cruise hjem en komfortabel seier – men dengang ei….

 

3V5A5707

Stor sjanse for Philip Granath, men skuddet går like utenfor.

 

MÅLLØS MIDTPERIODE

Det ble en målløs midtperiode, men etter at våre gutter hadde vunnet skuddstatistikken 11-4 i første periode, var det gjestene som overtok i andre periode og vant skuddstatistikken 11-6. Men en solid sisteskanse i vårt mål, Kristian Høvik, lot seg ikke overliste. Ikke i midtperioden i det minste…..

 

God redning fra Kristian Høvik.

God redning fra Kristian Høvik.

 

I siste periode spilte våre “unge lovende” fortsatt en offensiv hockey, og ble med det kanskje noe unødvendig sårbare for Storhamars kontringer. Og da drøyt halve perioden var spilt, satt den første pucken bak nevnte Høvik. Med under fire minutter igjen å spille kontret gjestene nok en gang, og Storhamars Thomas Bækken satte et velplassert skudd helt nede ved stolperota. Dermed var det absolutt nerve i kampen, og kun en meget god redning fra Kristian Høvik i sluttminuttet gjorde at alle poengene ble igjen i Asker.

Med 3-2 seier og tre viktige poeng leder gutta nå serien med ett poeng foran MS, men har også en kamp til gode på Oslo-laget. Og nettopp MS møter gutta borte i Manglerud Ishall på søndag i det vi trygt kan kalle et 6-poengs oppgjør!

Vi ønsker gutta lykke til!

 

Frisk Asker U18 2017/18

Frisk Asker U18 2017/18

Kommentarer

kommentarer