3V5A4757

13 Mar U20: AVGJØRENDE KAMP ONSDAG

SPARTA AMFI: Etter å ha tapt hjemme i Askerhallen måtte U20 laget vårt vinne kveldens kamp mot Sparta. Det begynte bra for våre unge helter, for allerede etter drøye seks minutter hadde den tidligere Stjernen-spilleren, Sander Dilling Hurrød (ass Kristoffer Thomassen og Joachim Svensson) og Magnus Geheb (ass Esbjørn Fogstad Vold og Vetle Bekkelund Forgaard) gitt oss en 2-0 ledelse, og vi hadde flere gode sjanser til å øke ytterligere. Skuddstatistikken vant vi 12-7, men alle vet at mye kan skje på de gjenstående 2×20 minuttene. Andre periode ble imidlertid målløs, men Sparta kom mer med i kampen og skuddstatistikken viste 11-12.

 

MOT SPILLETS GANG

Tredje periode inneholdt kun ett mål, og det var det hjemmelagets Henrik Holme som sto for etter at 12.13 var spilt av perioden. Men selv om Sparta tok ut keeper i sluttminuttet kom de ikke nærmere, og dermed blir det en avgjørende kamp hjemme i Askerhallen førstkommende onsdag. Vi vant skuddstatistikken 15-8 i tredje periode, og totalt viste den 26-39.

Max Krogdahl spilte halvannen periode med knust finger!

Max Krogdahl spilte halvannen periode med knust finger!

Skåret i gleden var at Max Krogdahl trolig er ute i mange uker etter at han dekket skudd og knuste en finger i midtperioden. Men tro ikke at Max ga seg av den grunn – han spilte videre med den knuste fingeren i halvannen periode! Her snakker vi om å blø for drakta! Vi ønsker Max god bedring, og håper å se han tilbake på isen snart!

 

ØVRIGE KAMPER

I U20-sluttspillet spilles det best av tre i kvart-finalene, men best av fem i semi-finalene og finalene. I kampen mellom Stavanger Oilers og Manglerud Star har Stavanger Oilers avgjort med to strake seire, mens det i kampene mellom Vålerengen og Lørenskog, og Lillehammer og Storhamar står 1-1 i kamper. Disse vil også bli avgjort onsdag.

 

Den avgjørende kampen i Askerhallen onsdag starter klokken 20.00.

 

 

 

Kommentarer

kommentarer