22 mar U20: FESTET GREPET

ASKERHALLEN: Etter de to første oppgjørene i best-av-fem serien, hvor hvert av lagene vant hver sin kamp, var det igjen klart for besøk fra Lillehammer i Askerhallen i kveld. Det første oppgjøret endte med knepen Lillehammer seier 2-3, mens våre gutter vant solide 4-0 borte på søndag. I kveld var det igjen våre unge helter som åpnet best, og rekka med Forgaard, Geheb og Fogstad Vold åpnet ballet med scoring allerede etter to minutter av første periode. Joachim Svensson økte til 2-0 etter drøyt halvspilt periode, men Lillehammer slo tilbake og reduserte snaue tre minutter før første pause ved Jakub Jakubik. Samme mann var igjen frempå før to minutter var spilt av midtperioden, og dermed var lagene like langt og en viss spenning var tilbake i kampen.

 

Tobias Skuterud ble to-målsscorer i kveld

Tobias Skuterud ble to-målsscorer også i kveld

 

PARKERTE BUSSEN….

Herfra og ut var det imidlertid aldri tvil om hvor seieren skulle ende. I undertall gir Esbjørn Fogstad Vold oss ledelsen, og før andre periode er slutt scorer både han og Joachim Svensson sine andre mål for kampen. I tredje periode scorer Markus Solberg, før Tobias Skuterud scorer to mål i løpet av under tre minutter – det siste var av det litt spektakulære – og litt heldige – måten. Men selv om trenerteamet manet gutta frem, og understreket at de ikke ønsket noen flere baklengsmål og ville ha “bussen parkert foran målet”, kunne de ikke forhindre nevnte Jakubik i å score sitt tredje – og dermed hat-trick – for kvelden.

Også Joachim Svensson kunne notere seg for to mål i kveld.

Også Joachim Svensson kunne notere seg for to mål i kveld.

Med 8-3 som resultat festet våre gutter grepet om kampen for å gå til finalene, og nå må Lillehammer vinne kampen på torsdag for å unngå at sesongen er over for deres del. Vi har imidlertid tro på at våre U20-spillere vil greie brasene, og ta seg til finalerunden – for med det spillet de viste til tider i kveld så taler mye for at det er vi som tar dette. Men rarere ting har skjedd i ishockey, så det gjelder å ha full skjerping på torsdag! Vi ønsker laget lykke til!

 

FLERE BILDER FRA KAMPEN

Kommentarer

kommentarer