11 mar U20: SPARTA TOK FØRSTE STIKK

ASKERHALLEN: I første kvartfinale i best av tre serien, var det gjestene fra Sarpsborg som tok første stikk etter den første kampen i Askerhallen lørdag. Sparta kom best i gang i kampen, og allerede før første minuttet var spilt skled pucken mellom loffene på unge lovende Hjalmarsson i Frisk-buret. Gjestene hadde flest avslutninger på mål i perioden, og fikk også et mål annulert – som var en riktig avgjørelse fra dagens dommer-trio ettersom de allerede hadde blåst for blokkering. Skuddstatistikk 5-14 gir et riktig bilde av de første 20 minuttene.

I andre periode tok våre unge helter over mye av spillet, men til tross for 16 skudd på mål greide ingen å overliste Spartas keeper, Jens Kristian Lillegrend.

3V5A4746

“Kalabalik” foran Spartas mål førte til matchstraff

 

Den siste perioden var bare drøye to minutter gammel da Joachim Svensson måtte sone en 2-minutter, og det skulle vise seg å bli en avgjørende utvisning. Sparta utnyttet overtallet til å øke til 0-2, og etter fem minutters spill ble det “kalabalik” foran Spartas mål som førte til matchstraff for Spartas Niclas Jessesen, og 2+10 på vår Oskar Blegen. Da satt allerede en fra hvert av lagene utvist, og etterhvert fikk vi også spille 5 mot 3. Sparta hadde fått tilbake en spiller da reduseringen kom, men Jonathan Lafjell Eds mål skulle dessverre vise seg å bli vårt eneste.

 

Jonathan Lafjell Ed banket inn reduseringen.

Jonathan Lafjell Ed banket inn reduseringen.

 

Dermed ble det en noe skuffende start på kvartfinalene for vårt U20-lag, men vi satser på at de snur dette i løpet av de neste to kampene. Neste kamp er i Sparta Amfi mandag klokken 19.00, og vi ønsker gutta lykke til!

Kommentarer

kommentarer