_MG_0728

25 Mar U20 TIL FINALE!

ASKERHALLEN: Den siste og avgjørende semifinalen mellom Frisk Asker/NTG og Lillehammer/NTG ble akkurat så tett og jevn som vi hadde forventet, og da  det sto 1-1 etter at tre perioder var spilt, måtte lagene ut i sudden hvor “første målet vinner”.

 

Joachim Svensson

Joachim Svensson scoret 1-o målet.

TOK LEDELSEN

Det var hjemmelaget som tok ledelsen drøyt syv minutter ut i første periode, og målscorer var Joachim Svensson – assistert av Sander Dilling Hurrød og Markus Solberg. Perioden var jevn, og gjestene fikk spille i tre overtall mot våre to uten at noen av lagene greide å utnytte dette. Også andre periode var jevnspilt, men våre unge helter pådro seg fire utvisninger hvor Lillehammer kom svært nære scoring, men vi hadde også våre sjanser hvor blant annet en puck smalt i tverrligger bak Lillehammers keeper. Gjestene vant skuddstatistikken 16-9, og det skulle bli en litt tvilsom scoring til for at Lillehammer skulle få utligningen. Denne kom bare fem sekunder før periodeslutt – og vi håper dommer-trioen så at pucken over streken. Uansett – det sto 1-1 etter to perioder, og etter en målløs tredje periode hvor vi hadde nok et stangskudd så måtte altså lagene ut i en fjerde periode.

3V5A5796

 

FOGSTAD VOLD AVGJORDE

Selv uten rekkekamerat Magnus Geheb, som hadde fått fri, på isen, var Esbjørn Fogstad Vold farlig frempå ved flere anledninger. Og det var ingen overraskelse at det var nettopp han som skulle sette den avgjørende pucken. Assistert av Vetle Bekkelund Forgaard satte Esbjørn pucken over keepers skulder etter at bare 3.36 av perioden var spilt, og dermed kunne de slippe jubelen løs sammen med resten av laget!

 

Knusekooooooos!

Knusekooooooos!

 

BILDER FRA KAMPEN

 

MØTER VÅLERENGEN

I finalen venter Vålerengen som slo ut Stavanger 3-0 i kamper. Våre gutter har hjemmebanefordel i denne serien ettersom de ble nummer to i serien, og starter med første hjemmekamp mandag 27. mars i Askerhallen.

Kommentarer

kommentarer