19 mar U20: UTLIGNET PÅ OVERLEGENT VIS

KRISTINS HALL:Etter å ha tapt hjemmekampen på fredag kveld, var det et revansjesugent U20-lag som tok turen til Lillehammer og Kristins Hall for den andre semifinale kampen i best-av-fem serien i årets sluttspill.

Fra nasjonalsangen var avspilt til “hese-Fredrik” blåste etter 3 x 20 minutters spill, så var våre unge helter best i det meste. Hjemmelaget kom på enkelte farlige kontringer i begynnelsen av første periode, men med en skuddstatistikk som til slutt viste 11-37 (!) i favør Frisk Asker – og ikke minst 0-4 på måltavla – så var det ingen tvil hvilket lag som ville gå av med seieren. Våre gutter “eide” Kristins Hall i dag, og viste vei for A-laget som kommer på besøk mandag!

DOBBEL FRA SKUTERUD

Tobias Skuterud åpnet ballet med to scoringer i løpet av tre minutter – det første i power play – og deretter scoret Esbjørn Fogstad Vold før fire minutter var spilt av andre periode. Til slutt var det Vetle Bekkelund Forgaard som fastsetter sluttresultatet til 0-4, og dermed utligning til 1-1 i kamper.

0-4 EQ by 35 V. Forgaard – Assist: 48 E. Vold ,  45 P. Andresen Johnsen

Neste kamp er tirsdag klokken 20 hjemme i Askerhallen, og vi oppfordrer alle som vil se våre fremtidige helter om å ta veien!

I den andre semifinalen vant Vålerengen også den andre kampen, og leder dermed 2-0 i kamper.