Frisk Asker U20 mot Sparta i 3. kvartfinale

15 Mar U20: VIDERE TIL SEMI

ASKERHALLEN: Etter at begge lag hadde vunnet hver sin kamp 2-1 på borteis, var det i kveld duket for en avgjørende kamp i Askerhallen. Lagets kaptein, Magnus Geheb, debuterte på A-laget i gårsdagens kamp mot Vålerengen, og kunne med seier i kveld være med på to avansementer til semifinaler på to dager. (Dette gjaldt også for Nils Fuglesang og Esbjørn Fogstad Vold som var med A-laget til Furuset Forum, men som ikke kom utpå isen i gårsdagens kamp.)

3V5A4964På rekke sammen med en annen som også har fått litt spilletid på A-laget i vinter, nevnte Esbjørn Fogstad Vold, satte Geheb og Vold stadig Sparta-forsvaret under press, og etter 13.38 var spilt av første periode kunne tredjemann på rekka, Vetle Bekkelund Forgaard (bildet), sette inn returen til Esbjørn til ledelse 1-0. Selv om våre unge helter vant skuddstatistikken i både første og andre periode med 10-5 og 12-8, så ble det med det ene målet i løpet av de første 40 minuttene. Ikke før Sparta tok ut keeper i sluttminuttene, kunne Esbjørn Fogstad Vold plassere pucken i det åpne buret fra egen sone. Da gjensto det halvannet minutt av kampen, og assist på scoringen fikk Phillip Mejlænder-Larsen.

Joachim Svensson hadde muligheten til å øke til 3-0 noen sekunder før slutt, men Spartas forsvarer greide å avverge det forsøket.

I mål kunne vår keeper, Anton Hjalmarsson, notere seg for 19 redninger på 19 skudd, og så ut til å ha full kontroll gjennom hele kampen.

 

3V5A5009

God stemning etter at Esbjørn Fogstad Vold har fastsatt sluttresultatet til 2-0.

 

Det holdt til seier over Sparta, og dermed er Frisk Asker/NTG U20 videre til semifinalene, hvor også Stavanger Oilers, Lillehammer og Vålerengen er videre. Dette var også de lagene som havnet på de fire første plassene på tabellen, og motstandere i semifinalene blir Stavanger Oilers (1) mot Vålerengen (4), og Frisk Asker (2) mot Lillehammer (3).

 

3V5A5046

Gode venner når fløyta har gått.

 

Vi gratulerer U20-laget, og ønsker dem lykke til i semifinale-serien som er best av fem kamper.

FLERE BILDER FRA KAMPEN

Kommentarer

kommentarer