28 mar U21 KVARTFINALE: VANT BORTE MOT SPARTA

I den første kvartfinalen i “best av tre”-serien mot Sparta, vant Frisk Asker U21 noe overraskende 4-1 borte i Sparta Amfi. Det sto 1-1 etter første periode, etter at Eskil Wold hadde gitt oss ledelsen etter 6.12 var spilt av kampen. Sparta stilte med flere A-lags spillere, og Sander Thoresen med rundt 50 A-lags kamper denne sesongen, sto for utligningsmålet fire minutter senere.

02-GUTTA VISTE VEI

Vår første målscorer, Eskil Wold, er født i 2002, og da kampen var drøyt halvspilt var det en annen 02’er som skulle gi oss ledelsen igjen. Filip Wiberg, også han født 2002, scoret midtperiodens eneste mål, og før “hese Fredrik” lød i Sparta Amfi hadde 2002-fødte Fredrik Bjørndal økt til 3-1 før Eskil Wold fastsatte sluttresultatet til 4-1. Så her viste 02-gutta virkelig vei!

Vi gratulerer laget med seieren, og håper at de kan gjenta bedriften på fredag. Klokken 19.00 droppes pucken i Askerhallen – dessverre samtidig som kampen i Furuset Forum starter. Men for dem som ikke har anledning til å ta turen til Furuset, er Askerhallen et godt alternativ fredag ettermiddag!