12 nov U21 VANT “FØR-PREMIEREN”

Tirsdag kveld var det duket for oppgjør mellom Lillehammer (6. plass) og våre unge helter som før kampen lå på 8. plass, tre poeng bak Lillehammer – men med en kamp mindre spilt.

SJOKKSTART

Gjestene fra Lillehammer fikk en sjokkstart på kampen, og fikk en heldig scoring allerede etter 1.23 av perioden. De ledet hele 4-0 til det gjensto ett sekund av perioden. Da reduserte Joakim Opsahl til 1-4, og blåste med det liv i håp om poeng hos hjemmepublikummet. Selv om vi vant skuddstatistikken 10-5, måtte vi gå i garderoben tre mål bak Lillehammer, men det skulle være et helt fornyet lag som kom ut i midtperioden. Denne gangen var det vi som kom best i gang, og etter 1.29 var det Adrian Lafjell Ed som reduserte til 2-4, og under halvminuttet senere var det duket for nok en scoring. Den var signert Jonas Hodt, og dermed var forskjellen bare ett mål.

o

To mål på Jonas Hodt i kveld. Foto: Finn Eriksen

Det skulle lenge se ut til at utvisningene skulle bli avgjørende for kampen, for Lillehammer scoret i ett av sine overtall og kunne gå til andre pause med ledelse 5-3. Men vi hadde vært det beste laget i perioden, og vant også skuddstatistikken i den perioden. Gutta ga på ingen måte opp, og kom ut i tredje periode med fornyet tro på seier. Først scoret Jonas Hodt sitt andre mål for kvelden, og da Filip Wiberg utlignet noen minutter senere var lagene like langt.

SE FLERE BILDER FRA U21-KAMPEN HER

SUDDEN

Det ble ikke flere mål i ordinær tid, og dermed måtte lagene forberede seg på sudden. 2.34 ut i sudden er det Eskil Wold som får æren av å sette vinnermålet, og med seier klatrer gutta opp på 7. plass med 19 poeng, 2 poeng bak Lillehammer.

Torsdag er det klart for kamp mellom A-lagene, og vi satser på at A-lags gutta våre lar seg inspirere av U21-lagets seier. Gjerne etter ordinær tid…..

Møt opp og gi din støtte til A-lags gutta på torsdag. Kampstart er 18.30, og billett kjøpes i Frisk appen.