23 sep UTSPILT AV BYGUTTA

Etter en ukes noe ufrivillig spillepause for våre gutter etter at kampen mot Sparta ble flyttet, var det fjorårets dobbeltmester Storhamar som var kveldens motstander. Foran kampen var det annonsert at det var “bygd mot by” – og dessverre ble det til slutt “bygutta” fra Hamar som ga våre “bønder” en skikkelig hockeyleksjon.  Gjestene scoret første periodes eneste mål, men i Power Play kunne Garreth Thompson sette inn sitt andre mål for sesongen 5.13 ut i midtperioden og ga de drøyt 1300 på tribunen et håp om poeng. Dessverre skulle det bli alt annet enn poeng for våre.

3V5A0019

Garreth Thompson satte inn 1-1 tidlig i andre periode.

 

FULLSTENDIG STOPP

Etter nesten nøyaktig halvspilt kamp greide en tidligere Frisk-spiller, Robin Dahlstrøm, å overliste vår målvakt, Ole Morten Furseth, som sto sin andre kamp på rad ettersom Nicklas Dahlberg er ute med skade. Og etter scoringen så det ut til å være fullstendig stopp for våre gutter – og det er heldigvis lenge mellom hver gang vi blir vitne til en så enveiskjøring som vi ble de siste 10 minuttene av andre periode!

Dessverre fortsatt det ut i tredje periode, og da rant også målene inn bak Furseth. Hele fem pucker måtte han hente ut av målet, og fremover greide vi kun å produsere TO skudd på mål i løpet av de siste 20 minuttene. En særdeles svak forestilling fra vår side altså, hvor vi ble stående med Felleskjøpet-capsen i hånda og var på etterskudd i både fore- og backcheckingen.

Det gjelder nå at gutta kommer seg opp på hesten – bretter opp ermene – og slår tilbake allerede på tirsdag! Det er nemlig et av ytterst få lyspunkt som Scott Hillman kunne finne etter at laget hadde blitt slaktet av bygutta fra Hamar.

 

3V5A0202

 

TETT PROGRAM

– Det er andre kamp på rad at vi registrerer at laget faller sammen etter halvspilt kamp, sier en lettere frustrert Scott Hillman etter kampslutt.

– Gutta ser slitne ut halvveis ut i midtperioden, og nå må vi se nærmere på om de er overtrent – eller om de har trent for lite. Heldigvis er det kort tid til neste kamp, så nå får vi se på hvilke justeringer vi må gjøre frem til tirsdagens kamp mot Sparta. Det er også en bortekamp, og det tror jeg kan være greit for oss etter en kamp som dette, sier Scott.

 

Årets første hjemmeseier ser ut til å vente på seg, og kommende uke er det først to bortekamper (Sparta tirsdag og MS torsdag) før gutta får besøk av Stavanger Oilers hjemme i Askerhallen. Da er det bare å håpe på at Scott har funnet ut av problemene som ser ut til å være i laget, for vi vinner ikke kamper om vi slutter å spille etter 30 minutter er spilt.

 

Kommentarer

kommentarer

Tags: