20 aug UTSPILT PÅ HJEMMEIS

ASKERHALLEN: I kveldens treningskamp ble vi igjen vitne til at gutta startet kampen bra, men at kvaliteten i pasningene og intensiteten i spillet falt dramatisk utover i kampen. Fredrik Lystad Jacobsen hadde fått fri i dag, og unggutten Markus Solberg steppet inn i hans plass. Sune fortsatte å rullere på fire fulle rekker inklusive fire back-par, og det må nok ta noe av skylden for at resultatet ble som det ble.

Markus Solberg

Markus Solberg fikk prøve seg i kveldens kamp

 

HERLIG SCORING – SÅ VAR DET SLUTT

Etter tapet på torsdag mot Lørenskog håpet Sune at gutta hadde lært seg en lekse. Nestor Anders Bastiansen har nok ikke behov for å lese lekser, og satte en lekker pasning til Nick Pageau som banket inn 1-0 etter drøyt halvspilt første periode. Målet var verdt inngangsbilletten alene – og godt var det, for etter målet var det så godt som helt slutt på underholdningsverdien sett fra hjemmepublikummets side. Da tar vi med at Andreas Øksnes inviterte Cato Cocozza til en liten fight, noe som resulterte i liten match (5 min) på begge, pluss to minutter for roughing på Øksnes.

I løpet av de to neste periodene måtte Ole Morten Furseth plukke ut hele fem pucker av nettet, og det ble neppe det møtet med Asker-publikummet som Ole Morten hadde sett for seg. Kampen endte med tap 1-5, og med svært få lyspunkter sett fra vår side. Så vi tror nok at det blir utdelt flere hjemmelekser fra Sunes side i dagene som kommer.

 

Ole Morten Furseth

Ole Morten Furseth

Det var heldigvis bare en treningskamp, og på tirsdag er det siste treningskamp (borte mot Lørenskog) før troppen blir komplett. Neste helg setter gutta kursen for Sverige hvor laget skal delta i ICA Oxen Cup i Mariestad. Da vil vi nok få en bedre pekepinn på hvor laget står før sesongen starter 9. september.

Kommentarer

kommentarer