28 des UTVISNINGENE ØDELA

FURUSET FORUM: At Sune Bergman har temperament, det var vel ingen i tvil om – men etter dagens kamp i Furuset Forum var det en svært forbannet herr Bergman som da vi møtte han etter kampslutt, ikke lenger greide å holde seg.

3V5A4722v1

Sune Bergman la ingenting i mellom etter dagens tap i Furuset Forum

– Nå har jeg holdt kjeft i kamp etter kamp, men nå greier jeg ikke å holde kjeft lenger! Dømmingen i dag er bedrøvelig å se på! Det er tydelig at de ønsker å være midtpunktet – og gode dommere skal knapt synes, i motsetning til dagens dommere!

– Cato sin utvisning var en katastrofe. Så var det en icing puck som ikke var icing ettersom vi var fire mann, og så tar de for en mann mer på isen i en avgjørende situasjon på slutten.

Det er svært klare “påskrivninger av passene” som blir tatt av sensuren denne gangen, men Sune levner altså liten tvil om hva han synes om dagens dommere.

 

– GJØR INGEN GOD KAMP

Om vårt eget spill innrømmer Sune at laget ikke gjør noen god kamp.

– Utenom de første ti minuttene så gjør vi ingen god kamp. Men vi kjemper veldig bra utover i kampen – og så får vi de håpløse utvisningen på slutten og i sudden. Standarden på dommerne er katastrofalt dårlig, og linjemennene er enda verre, og om vi ikke sier noe så tror de at de har gjort en bra kamp! Sier altså en svært forbannet Sune Bergman.

3V5A4613v1

TJ Foster jubler for en tidlig scoring mot Vålerengen i kveld.

 

Vi tar “oppskriftsmessig” ledelsen allerede før seks minutter er spilt, med målscorer TJ Foster, som med det scoret sitt 14. mål for sesongen. Assist ble det på Garry Nunn og Alex Wall. Etter hvert pådrar vi oss noen utvisninger, og slipper med det hjemmelaget mer og mer inn i kampen. Og andre periode ble noe av det dårligere vi har sett av laget denne sesongen.

– Vi gjør ingen god andre periode, innrømmer Sune.

– Den var bedrøvelig. Det blir alt for mange feilpasninger, og vi sliter med å få pucken ut av egen sone.

Tobias Lindström fikk muligheten til å score på straffe etter at han kom gjennom mot Nicklas Dahlberg, og ble hektet av Lystad Jacobsen. Lindström gjør jobben, og greier å overliste Nicklas. Med bare 30 sekunder igjen av perioden er det hjemmelagets gullhjelm, Rasmus Ahlholm, som gir dem ledelsen etter en periode hvor vi lot vertene komme alt for lett til sjanser.

Heller ikke hjemmelagets kaptein, Brede Csiszar, virket å være helt fornøyd med pipeblåserne, og snakket på seg en 10 minutters usportslig utvisning etter at pausesignalet hadde gått.

 

– KATASTROFE

3V5A4741v1

Ylven pådrar seg 2 minutters utvisning for boarding

I siste periode er det Ylven som må sette seg i 2 minutter etter en boarding på Nicolay Andresen, og i det påfølgende overtallsspillet utnytter Nick Pageau muligheten og utligner til 2-2 etter assist fra Anders Bastiansen og Garry Nunn. Med 2.21 igjen av periode får altså Cato Cocozza utvisning for interference, en utvisning som Sune altså betegner som “katastrofe”, og kun en svært god Nicklas Dahlberg hindrer hjemmelaget i å ta tre poeng fra kampen. For det var noen gigantiske sjanser dagens motstandere fikk på slutten av tredje periode. Men Nicklas holdt altså unna, og det måtte sudden til for å avgjøre kampen.

Etter 1.43 av sudden finner linjemannen at vi har for mange spillere på isen, og det tar hjemmelaget bare 7 sekunder å avgjøre kampen.

– Et bytt som det de velger å blåse på i en så avgjørende del av kampen, skjer i 60-70 % av byttene i en kamp. Så det er utrolig at de velger å blåse på dette når spilleren ikke var i nærheten av pucken. Helt utrolig, istemmer Marius Bjerke, som støtter Sune i hans bedømmelse av dagens dommere.

 

LILLEHAMMER SNUDDE
I CC Amfi snudde bortelaget Lillehammer til seier i mudden, og tok med det over 3. plassen på tabellen, mens Sparta måtte se seg slått 4-1 mot nabo-rivalen Stjernen. Dermed ser tabellen slik ut:

 

tabellen

 

NY KAMP LØRDAG

Allerede lørdag er det mulighet for gutta å revansjere dagens tap. Da er det duket for returoppgjør i Askerhallen, og allerede har det blitt solgt bra med billetter. Så har du tenkt deg i hallen for å få med deg at Johnny Nilsens drakt fredes og henges under taket i Askerhallen, så bør du sikre deg billett allerede nå!

Pucken droppes klokken 16.00, men vi anbefaler at man er på plass minst 30 minutter før. Vi sees lørdag!

Kommentarer

kommentarer