30 des V FOR VICTOR(Y)

Etter en heller grå forestilling på borteis fredag, var gutta revansjelystne foran dagens oppgjør mot Manglerud Star, et MS som vi har hatt godt tak på så langt denne sesongen. Og det skulle bli vår nye back, Victor Björkung, som skulle bli sentral i kampen mot laget fra drabantbyen på Oslo Øst.

 

TIDLIG SCORING

Det skulle ikke gå mer enn 1.23 etter dropp før Victor fikk vist seg frem for første gang i kampen. Sebastian Johansen serverte pucken til Björkung, og Victor la pucken på mål hvor Hampus Gustafsson og Kyle Bonis skapte trafikk foran MS-keeperen. Vi fortsatte å føre kampen, men innrømmer at vi var heldige som slapp unna et par utvisninger i første del av perioden. 10 minutter etter 1-0 gjør MS feil i offensiv sone, og Hampus Gustafsson snapper pucken. Han passer til Kyle Bonis, og Bonis gjør ingen feil og setter pucken kontant i nylonen bak MS-keeperen.

Vi vinner skuddstatistikken 10-2 i første periode, og det skulle bare gå 2.02 av midtperioden før 3-0 målet kom. Hampus finner landsmannen Björkung med en lekker pasning, og Victor banker pucken så hardt at MS-keeperen ikke greier å forhindre at den triller i mål. På 3-0 virker det litt som om gutta slipper opp litt på gassen, og må nøye seg med å vinne perioden 1-0. Skuddstatistikk endte 6-6 i midtperioden, og det var ikke mye som tydet på at gjestene skulle kunne ta med seg noe hjem til Manglerud denne kvelden.

 

3V5A0307

BONIS-DOBBEL

Etter to mål av Björkung mente nok Kyle Bonis at nå måtte løperne stå frem, og etter bare 1.11 av tredje periode satt 4-0 og Bonis andre for kvelden. Igjen var det rekkekompis Hampus Gustafsson som assisterte, og MS-keeper var så langt ute av eget bur at Kyle kunne sette pucken enkelt i mål. Nå slapp gutta opp på gassen, og i spill fire mot fire kunne gjestene enkelt redusere til 4-1. Med drøye ni minutter igjen av oppgjøret reduserer MS nok en gang etter mye trafikk foran Nicklas Dahlberg. Pulsen steg nok noen hakk både på benken og på tribunen, men heldigvis kunne Mikkel Christiansen, assistert av Magnus Geheb, roe nervene med å sette inn 5-2 da det gjensto 4.01 av kampen.

 

Victor Björkung ble kåret til vår bestemann, og i garderoben var det Petter Kristiansen som fikk “The Hard Hat” fra hovedtrener Janna.

 

Bli med og stem på GET-ligaens kuleste drakt!

– DEILIG MED REVANSJE

Etter kampslutt var to-måls scoreren godt fornøyd med resultatet, og at laget greide å revansjere seg etter Storhamar-kampen.

– Det var veldig deilig med ravansje fra forrige matchen hvor vi ikke spilte bra, og ikke kom opp på vårt toppnivå. Vi kom ut og gjorde det veldig bra i stort sett hele kampen – slapp litt opp i tredje perioden, men Mikkel gjorde et fint mål slik at vi slapp at det skulle bli så spennende på slutten. Det blir nok en litt falsk trygghet i laget etter hvert, og det går fort i denne ligaen, sier Victor,

Ingen grunn til å rynke på nesa for to-måls scoreren.

Ingen grunn til å rynke på nesa for to-måls scoreren.

Begynte unge Björkung å tenke på capsene?

– Hehe, nei, det gjorde jeg ikke. Jeg tenkte nok at det var deilig å få tre poeng med tanke på +/- statistikken. Selvsagt er det deilig å gjøre mål, men jeg overlater scoringene til noen andre, smiler Victor.

Og i neste kamp er det Stavanger som vi møter.

– Ja, vi har lyst på revansje også mot dem. Vi tapte mot dem i min første kamp for Frisk, så jeg håper vi greier å revansjere også det tapet. Jeg tror mange i laget har samme følelsen mot dem som vi har mot Storhamar.

Får vi se flere mål fra Björkung?

– Ja, jeg håper jo det, avslutter Victor – og ønsker alle sammen et riktig godt nytt år!

 

3. januar er det klart for nytt toppoppgjør i Askerhallen når serieleder Stavanger Oilers kommer på besøk. Oilers måtte se seg slått av Vålerengen i kveldens oppgjør, etter at vertene scoret med ett sekund igjen av tredje periode. Dermed ble seiersrekken brutt med 11 strake seire – og vi satser på at de nå starter et tapsrekke når vi møter dem i første kampen på nyåret!

Vi håper at mange tar turen for å støtte Askers Store Stolthet i kampen om nye poeng – og ønsker alle et RIKTIG GODT NYTT ÅR i mellomtiden!

 

Godt-nytt-aar

Kommentarer

kommentarer