28 feb VÅLERENGEN I KVARTEN – IGJEN!

Det var en spent stemning i garderoben etter at gutta hadde sikret 4. plassen i årets serie, og diskusjonen gikk mellom gutta like før trekningen av årets kvartfinaler ble foretatt om hvilken motstander vi ville få. Etter at seriemester Stavanger Oilers hadde valgt Stjernen, og Lørenskog litt overraskende valgte Lillehammer, gjensto det å se om Storhamar ville velge erkerivalen Vålerengen – eller 8. plasserte Sparta. De valgte sistnevnte, og dermed ble det for fjerde år på rad Vålerengen som ble vår kvartfinalemotstander. Og akkurat det hadde ikke gutta noe i mot!

Endre Medby sa allerede før trekningen var unnagjort at han håpet på at hovedstadslaget ville bli vår motstander i kvarten.

“En gang må vi greie å ta dem”, sa han – og var relativt fornøyd etter at motstanderen var et faktum.

 

3V5A2960v2

Petter Kristiansen

– FORSÅVIDT GREIT

Kaptein Petter Kristiansen hadde ikke gjort seg opp noen mening om hvem han ønsket seg i kvarten.

“Vi visste jo ikke før kampen i dag om vi ville bli nummer tre eller syv, så jeg hadde ikke gjort meg opp noen mening om hvem jeg ønsket meg i kvarten. Men det er forsåvidt greit at det ble de det ble. Vi vet hva vi får der, og det er vel også greit for klubben med tanke på tilskuere og inntekter”, sier P etter at trekningen var ferdig.

Og det blir ikke fire på rad?

“Nei, denne gangen får vi satse på at vi tar oss videre”, slår Petter fast.

 

3V5A3444

En fornøyd Sune Bergman etter seieren mot Lillehammer

 

LOGISK AT DET BLE SOM DET BLE

Sune mente at det var logisk at det ble som det ble.

“Vi fikk jo ikke velge og måtte ta det som ble til overs. Det eneste jeg synes var litt overraskende var at Lørenskog tok Lillehammer. At Stavanger valgte Stjernen hadde jeg hørt litt rykter om på forhånd, så det var ikke så overraskende”, sier Sune.

“Nå får vi håpe at det kommer en del folk, og tradisjonelt har vi jo hatt nesten flere Asker-tilhengere på Jordal enn her i Askerhallen, så nå får vi håpe at de både finner veien til Furuset Forum og hit til Askerhallen når sluttspillet nå starter”, avslutter Sune.

Første kvartfinale spilles hjemme i Askerhallen lørdag klokken 18.00. Møt opp og gi DIN støtte til Askers Store Stolthet!

 

BILLETTER

Billetter til hjemmekampene kan kjøpes her: https://friskasker.ticketco.no/

 

6.mars: http://www.ticketmaster.no/event/527903?CL_ORIGIN=ORIGIN2

10.mars: http://www.ticketmaster.no/event/527905?CL_ORIGIN=ORIGIN2

Merk at det er begrenset med plasser i forhold til gamle Jordal Amfi, så det kan lønne seg å kjøpe billetter på forhånd!

Kommentarer

kommentarer

Tags: