31 aug VANT MOT SPARTA

ASKERHALLEN: Det ble 3-2 seier i kveldens treningskamp mot Sparta, den nest siste treningskampen for gutta før serien starter bort mot fjorårsmesterne Stavanger Oilers i DNB Arena.

1-o kom ved Garry Nunn, en spiller som fort kan bli en publikumsfavoritt i Askerhallen. Assist var ved to andre ny-signeringer, TJ Foster og Alex Wall. Da var det spilt bare fire minutter av første periode. Gjestene fra Sarpsborg utlignet drøye fire minutter senere, men når de så pådrar seg to 2-minutters utvisninger i løpet av de neste par minuttene, kunne Oskar Nilsson igjen gi oss ledelsen i spill 5 mot 3. Assist var ved Endre Medby.

I andre periode kom det ytterligere ett mål til oss, og det var det Mikkel Christiansen som assistert av Viktor Granholm og Mats Henriksen som sto for. 3-1 ledelsen sto seg helt til det gjensto snaue fem minutter av tredje periode, men Sparta greide aldri å utligne vår ledelse. Dermed fulgte gutta opp serien av seire i Sverige med nok en seier, og har nå bare én treningskamp igjen – borte mot Sparta førstkommende tirsdag – før pucken droppes for seriestart 9. september.