06 aug VELKOMMEN KIWI – NY GULLPARTNER

KIWI er vår nye Gullpartner og rykende fersk aktør innenfor dagligvare i vår partnerpool!

– Som en av Norges største aktører innenfor dagligvare så er vi alltid på utkikk etter muligheter for å øke vår merkevare og identifisere oss med vinnerkultur, og det Frisk Asker Hockey har gjort de siste årene har lenge imponert oss, sier Regionsansvarlig, Thomas Snekkersveen.

– De samler desidert flest tilskuere gjennom året, bygger organisasjon og skaper vinnerkulturer både på is og for næringsliv, og det vil vi være med på. Med totalt åtte butikker i Asker så var tiden nå inne for å gå “all inn”, sier Snekkersveen.

Markedssjef i Frisk Asker Hockey, Fredrick Bråten Haugland, er godt fornøyd med avtalen som er signert:
– Vi setter pris på å få KIWI med på laget, og er både stolte og ydmyke over at de ønsker å være en del av laget vårt. Kiwi sin inntreden styrker klubben totalt sett, og vi merker at bedriften og deres ansatte er genuint engasjert og interessert i å lykkes sammen med oss, noe som var et avgjørende kriteria for oss da vi valgte å tegne avtalen med KIWI, sier markedssjefen.

– Rent konkret innebærer avtalen at hovedtribunen omprofileres til «KIWI Tribunen», KIWI-logo på midtsirkelen, KIWI har eierskap til Kahoot Quizen, flere kampsponsorat, samt at Frisk Asker-brødet vil komme i ny drakt og oppskrift, sier Prosjektleder for Marked, Mette Sørensen.

– Her har vi noe å glede oss til, noe som også gjenspeiler seg i videoen vi nettopp slapp på Instagram, avslutter Sørensen, og oppfordrer alle til å sjekke ut klubbens side på Instagram.

20190611_093448

 

OM BEDRIFTEN
KIWI er den yngste av lavpriskjedene, og har utfordrerrolle som de trives godt med. Totalt er det 671 KIWI-butikker rundt om i hele landet, og i Asker er det åtte butikker. Kjeden består av over 12.500 medarbeidere. KIWI tør å gjøre ting som bidrar til å skille seg ut fra konkurrentene, og er en del av NorgesGruppen. I KIWI sier man at «Grønnfargen forplikter», noe som betyr at de satser mye på klima og miljø. Dette gjelder alt fra arbeidet rundt å kaste så lite mat som mulig, fjerne unødvendig plast fra emballasje, utskifting til mer miljøvennlige kjøle- og frysedisker til åpning av miljøbutikker. KIWI har et mål om å bli klimanøytral.

«Sunnhet til folket» er KIWIs hjertesak, og opp gjennom årene har de gjennomført flere tiltak for å legge til rette for sunne valg hos forbrukere. Som KIWI PLUSS-medlem får man 15% bonus på all fersk frukt og grønt og ferskpakket fisk.

 

46DE1461-00DD-4118-9B8A-E9B4177F09FF

 

KIWI er en lavpriskjede, og jobber for å ha så faste, lave priser som mulig. Samtidig tilpasser de seg konkurrentenes priser, slik at kundene kan være trygge på å få den billigste handlekurven hos KIWI. Flere pristester har vist at KIWI aldri gir seg på pris. Hittil har de vunnet hele 9 av de 10 siste matbørsene i VG.

Dere finner KIWI-butikkene på følgende steder i Asker:

Bondi – Vettre – Fusdal – Heggedal – Billingstad – Nesøya – Hvalstad – Slependen

Les mer på www.kiwi.no

Kiwis butikksjefer lokalt er:
Kim Solberg – KIWI Fusdal, Stian Sørensen – KIWI Bondi, Halfdan Wettre – KIWI Vettre, Daniel Caspersen – KIWI Heggedal, Sander Dalaker Stenberg – Kiwi Nesøya, Daniel Josefsson – Kiwi Hvalstad, Arild Nygård – KIWI Billingstad, og Stian Solberg – KIWI Slependen

Kontaktperson for avtalen:
Thomas Snekkersveen, Regionsjef, E-post: Thomas.Snekkersveen@kiwi.no Mobil: 906 22 770

Kommentarer

kommentarer