11 sep VELKOMMEN TIL SERIESTART

Lørdag er vi endelig i gang – for selv om gutta har vært i gang med CHL-kamper, så er det ikke til å komme unna at det er den hjemlige ligaen, GET-ligaen, som er den viktigste for laget. De første GET-liga kampene droppes i gang allerede torsdag, mens vi venter til lørdag klokken 18.00 før vi endelig er i gang. Og det er litt av en “rosin i pølsa” man får allerede i første serieomgang! For det er forrige sesongs seriemester, Idrettsforeningen Vålerengen, som kommer på besøk i Askerhallen, og med tanke på hvordan det gikk i fjorårets seriekamper, så er det mye som skal revansjeres fra våre gutters side!

 

Mikkel scorer det avgjørende målet mor Vålerengen i sudden

Mikkel scorer det avgjørende målet mor Vålerengen i sudden

 

For selv om mange ikke er så opptatt hvordan det går i serien – for det er jo sluttspillet som gjelder – så liker verken vi eller gutta å tape kamper, og spesielt ikke mot Idrettsforeningen! Ettersom vi ikke greide å ta ett eneste poeng i serien – så smakte det selvsagt ekstra godt å slå dem ut i sluttspillet. Men skal vi greie å leve opp til spådommene til ekspertene i år, så må nok gutta ta poeng mot lørdagens gjester som er tippet på en 4. plass i årets serie.

 

Sjekk ut tabelltipset 2019/20 fra TV2s ekspertpanel:

 

I år stiller vi med fem utlendinger – og har plass til en ekstra. Plass til en eller to ekstra har vi også på tribunen, for i fjor hadde vi et gjennomsnitt på 1294 på tribunene – og det er plass til mange flere! Bli med og sett ditt preg på kampene i Askerhallen, for med støtte fra en 7. spiller på tribunen gjør det jobben enklere for gutta på isen! Lørdag er en god sjanse til å slå flere fluer i ́én smekk! Topp kvelden med et besøk i Askerhallen med topp underholdning på isen, og støtt kaptein Anders Bastiansen og hans menn på ferden mot et nytt NM-gull!

Billetter til kampen kjøper du i Frisk appen. Enkelt og greit!

Vi sees på lørdag, og oppfordrer alle til å møte opp tidlig da det er hedring av de regjerende norgesmesterne før kampstart!

 

_MG_9384

 

 

Kommentarer

kommentarer