25 mai VELKOMMEN TILBAKE, CATO!

Vi kan idag med glede meddele at Cato Cocozza har signert en ett-års kontrakt med Frisk Asker. Cato har gått gradene i klubben via NTG systemet, hvor han nå er lærer og trener på NTG U. Cato debuterte i senior sammenheng i Frisk i 2003, før han forlot klubben i 2007. Ti år senere er han altså tilbake der det hele startet.

– ØNSKET TILBAKE VED FLERE ANLEDNINGER
“Vi i Sportskomiteen er veldig glad for at Cato nå har valgt å komme “hjem” til Frisk Asker. Han har vært ønsket tilbake ved flere anledninger, men da har det ikke latt seg gjøre i forbindelse med jobben til Cato. Nå som han jobber for NTG har ting blitt tilrettelagt så han kan satse 100% på hockeyen ved siden av. “

“Cozza” er en energi-spiller som har vært kaptein i både Vålerenga og Manglerud og har fått massevis av erfaring siden sist han var her. Han har tre NM sølv med henholdsvis Vålerenga og Sparta, og blir en viktig brikke i årets lag.
“Tanken vår er at han erstatter Torstein Nordrum som dessverre valgte å legge opp etter forrige sesong. Cato bidrar med rutine, energi, og har bevist de siste årene at han også vet hvor målet står. Det jeg personlig liker best med Cato er at han kan være litt “gris”, samtidig som han er en veldig ærlig spiller. Vi er som sagt veldig veldig glad for at han blir med oss neste sesong”, sier Patrick Gandolfi Hellman i Sportskomiteen. Han skal ikle seg drakt nr 62, siden 26 allerede er okkupert av vår kaptein og Catos gode venn, Petter Kristiansen.
Cato Cocozza og Petter Kristiansen

Cato Cocozza og Petter Kristiansen

– TAKKET VÆRE NTG U AT DETTE GÅR!

Selv sier Cato at han gleder seg veldig til å spille for Frisk, og at det blir som å komme hjem for han.

“Sist gang jeg var nære å signere for klubben (i 2014) gikk det ikke på grunn av treningstidene og min nye jobb. Det var en kjip følelse den gangen. Nå kan jeg takke Tormod Sandvei (Sportssjef NTG U) og John-Inge Strømsnes (Rektor NTG U) for at de har tilrettelagt sånn at jeg kan spille for Frisk Asker. Uten dem hadde ikke dette gått”, sier en fornøyd Cato Cocozza etter at kontrakten er signert.

“Begge parter har ønsket dette, og for meg føles det helt riktig”, fortsetter Cato, som selvsagt også har fått med seg de stegene Frisk har tatt de siste sesongene.

“Frisk har tatt mange riktige steg, og har gjort det bra de siste sesongene”, sier Cato, som absolutt ikke er redd for kamp om plassen på laget.

“Det er bare sunt”, smiler han.

 

MANGE ELEVER SOM SPILLER FOR FRISK

“Jeg har mange elever som spiller for Frisk, og i tillegg kjenner jeg mange som jobber i og rundt klubben. Alt fra speaker Lasse til banemannskapet, jeg kjenner mange av gutta på laget, og i tillegg trener jeg med NTG-gutta et par ganger i uka. Så dette blir stas, og jeg gleder meg veldig!” avslutter Cato.

 

Vi kan bare ønske Cato velkommen hjem, og gleder oss til ny sesong kan ta til!

Kommentarer

kommentarer

Tags: