09 mar VELLYKKET FROKOSTMØTE

I Varner-gruppens fantastiske hovedkontor i Nesøyveien 4 på Billingstad ble det dekket opp til frokost før deltagerne kunne benke seg i et svært så romslig auditorium, hvor storskjermen var på hele 50 kvadratmeter! Her ble de ønsket velkommen av Petter Varner, som kunne berolige alle med hjerte i Frisk.

Vi kommer til å fortsette som Generalsponsor i mange år fremover, men er det noen som ønsker å dele plassen som Generalsponsor med oss, er de hjertelig velkommen til det“, sa Petter Varner til de fremmøtte fra vårt samarbeidsnettverk.

Dette er noe vi virkelig brenner for, og nå som klubben gjør det bra er det ekstra morsomt“, fortsatte Petter Varner.

3V5A0564
MR SPONSOR

Deretter fikk tilhørerne høre Jacob Lund fra Sponsorconsult fortelle om sin tid som sponsoransvarlig i Vital, DNB Nor, Nordlandsbanken og andre selskaper i DNB gruppen. Han har vært ansvarlig for Vitals sponsing av skiskytterlandslaget, for DNB Nors sponsing av snowboard-landslaget, i tillegg til mange andre fremtredende norske idrettsutøvere. Når det gjelder ishockey er det vel sponsingen av Tre Kronor, Sveriges landslag, som det ble knyttet størst interesse for i sin tid.

– Skal du være sponsor må du ta eierskap og involvere deg i sponsorobjektene, og ikke bare putte inn penger, fortalte blant annet Jacob Lund, i tillegg til mange interessante historier fra kjente idrettshistoriske begivenheter.

TO NYE PARTNERE

Vi fikk også presentasjon av våre to nye partnere, BDO og Radio Metro, to interessante partnere som vi igjen ønsker hjertelig velkommen.

Til slutt fortalte Sune Bergman litt fra det sportslige – før styreformann Øystein Hærem kunne slippe overraskelsen om at Sune Bergman ville signere en ny 2-års kontrakt. Sune på sin side kunne bekrefte at han signerte for to nye år fordi han mente at laget kunne vinne noe i løpet av denne perioden. Dette gleder oss stort! (At han så gikk hen og sikret den første medaljen på en stund senere på dagen tar vi bare som et godt tegn på det som kommer!)

3V5A0619

To nye år for Sune Bergman

Foto: Finn Eriksen

Det gleder oss også å se hvilken interesse vi har fra våre samarbeidspartnere, og vi ser frem til videre samarbeide i tiden som kommer!

Kommentarer

kommentarer