05 sep VELLYKKET KICK-OFF

I ettermiddag ble det arrangert kick-off på Esviken, og totalt var det nærmere 200 frivillige, sponsorer og sesongkortinnehavere som ble loset gjennom et tre-timers program av konferaniser Øystein Ingdahl. Det ble servert utmerket grillmat fra Askerkroen, mens Ringnes sto for drikkevarene. På programmet sto blant annet presentasjon av både laget og vår nye trenerduo, og i tillegg fikk de fremmøtte høre siste nytt angående ny ishall som skal stå klar i september 2021.

 

Øystein Ingdahl intervjuet Scott Hillman og Jan André “Janna” Aasland

Øystein Ingdahl intervjuet Scott Hillman og Jan André “Janna” Aasland

 

NYTT FRA MARKED

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland kunne fortelle om et fortsatt voksende nettverk, og om et aktivt og spennende år som vi har foran oss! Han minnet også om at det blir Hockey-Bonanza fra torsdag til lørdag hos flere av våre samarbeidspartnere – så her gjelder det å benytte seg av de mange gode tilbudene som gjelder for alle som har Frisk App på sin mobiltelefon! Per i dag er det 1300 som har lastet den ned, men vi regner med at antallet øker kraftig frem mot lørdag. I tillegg til oss har også Storhamar, Stjernen, MS og Ringerike lansert sin app, og Fredrick kunne fortelle at det er planer om en felles app fra Norsk Topphockey hvor man kan kjøpe billetter til de fleste kampene i GET-ligaen.

 

3V5A0284

 

309666_Frisk_CrazyDays_WEB-2

 

ANDERS TANGEN UNDERHOLDT

Det var en Totning som sto for underholdningen i kveld, og selv om forsamlingen nok må øve litt mer på allsangen, så satt latteren løst mens Anders Tangen tok oss med på sine egne opplevelser fra blant annet oppveksten på Gjøvik. Han ruver ikke mer enn drøye 160 cm over bakken, noe han greide å få mye morsomt ut av – selv om han innrømmet at det ikke alltid var like morsomt under oppveksten å være den som ble valgt sist på fotballen.

 

Anders Tangen

Anders Tangen

 

ÅRETS DRAKTER

2018/19 draktene

2018/19 draktene

Et av de spennende punktene på programmet er hvordan årets nye drakter ser ut, og vi tror vel ikke det var så mange som ble skuffet! Vi kan berolige de som eventuelt var bekymret: Det er en sort variant i år også! I tillegg har teamet hos Dressmann designet en ny oppvarmingsdrakt som vi regner med vekker like stor oppsikt som de tidligere versjonene.

Vi lar våre lesere få en liten forhåndstitt på årets drakter, men anbefaler at man tar turen på lørdag for å ta hjemmedraktene nærmere i øyensyn!

Arrangementet ble gjennomført med solid innsats fra mange av våre frivillige, og vi ønsker å takke alle som bidro med å lage en flott ramme rundt årets kick-off!

Vi fikk også høre hvordan flere av spillerne så på lørdagens oppgjør mot Ringerike Panthers, og uten å avsløre for mye så er vi optimister foran sesongåpningen.

Nå er det bare å spre budskapet til alle venner og kjente; Lørdag er det sesongåpning i Askerhallen klokken 16.00. Vi sees!

 

Anders Bastiansen med årets sorte drakt, som i utgangspunktet skal brukes i de såkalte "temakampene".

Anders Bastiansen med årets sorte drakt, som i utgangspunktet skal brukes i de såkalte “temakampene”.

 

Petter, Ole Morten og Max viser frem årets oppvarmingsdrakter

Petter, Ole Morten og Max viser frem årets oppvarmingsdrakter

Kommentarer

kommentarer