30 apr VELLYKKET NETTVERKSTUR

Tirsdag morgen møtte mer enn 50 ivrige og glade sponsorer opp på DFDS sin terminal på Vippetangen i Oslo. Det var tid for den årlige nettverksturen! En tur for å vise sponsorene hvor viktig de er for klubben, en tur for at sponsorene skal danne relasjoner og knytte nye kontakter. En tur hvor vi skal vise hvilke fremskritt klubben har hatt og hvordan vi ønsker oss at fremtiden skal se ut. En tur for glede, latter, morsomheter og hardt arbeid.

Bilde og Tekst: Thea Amanda

Etter ombordstigning og et foredrag av både vår daglige leder Ole Gerhard Haug og styreformann Øystein Hærem, var det tid for en spennende nyhet som vi i klubben har sett frem til lenge. Claus Lorentzen (bildet) og HCL Nordic har i lang tid jobbet med den nye nettsiden til Frisk Asker. Det var liten tvil om at det hersket begeistring i publikum for den moderne og tidsriktige hjemmesiden. Er den ikke flott? Vi er i hvert fall svært fornøyde med det gode samarbeidet og det fantastiske resultatet. Vi tør påstå at det er idretts-Norges fineste hjemmeside!

 

Nettverkstur1

 

Sponsorene fortjener jo å skinne litt de også, derfor var det tid for ”Frisk Asker Awards 2016” litt senere på kvelden. En prisutdeling med følgende kategorier: «Årets Nettverkspartner», «Årets Kampsponsor», «Årets Bedrift på Nettverksdagen» og «Årets Supporterbedrift».

Det er viktig for klubben å synliggjøre at samarbeidspartnerne er en svært viktig del av organisasjonen og at deres genuine ønske om å dra klubben fremover verdsettes stort fra menneskene i den litt slitte ishallen på Bleiker. For det er tydelig at deres engasjement strekker seg også utenfor det økonomiske aspektet. På det øverste dekket i båten, i det runde rommet med fløyelsmyke tepper, spredte spenningen seg etter hvert som de ulike kategoriene og nominerte ble ropt opp. Det var både ellevill jubel fra vinnere og tilskuere.

Vi er sikre på at motivasjonen fikk seg en real opptur for flere av sponsorene våre slik at kampen om neste års pokaler blir enda tøffere!

 

Nettverkstur2

Årets sponsorer, i ulike kategorier, ble Univern Asker, Riis Bilglass, Festus Event og Nordialog.

Etter en natt preget av høye bølger og det som kjennes ut som en vugge og ikke en seng, var vi klare for å ta fatt på dagen i Danmark. Denne ble brukt til en salig blanding av business og pleasure. Først var vi så heldige å få en spennende og innholdsrik omvisning på Telia Parken, FC København sin hjemmebane, etterfulgt av et foredrag av FC København sin Senior Account Manager. Foredraget var til stor inspirasjon både for sponsorer, og kanskje spesielt vår egen Markedssjef Fredrick Bråten Haugland. Vi er nok ikke helt på nivå med den danske fotballklubben når det gjelder inntekter og publikumstall, men sammen med våre flotte og svært hyggelige sponsorer er vi på riktig vei. Det er det liten tvil om!

Men på et område er vi definitivt bedre enn FC København, for garderobefasilitetene i Askerhallen kan grense til luksusstandard, sammenlignet med den nedstrippede og nakne garderoben til Københavns fotball lag.

 

 

Nettverkstur3

 

Etter besøket på Telia Parken bar det videre til en rebusløp i Københavns gater, i regi av Festus Event. Latterkulene fra nordmennene rundt i gatene fikk danskene til å snu seg mer enn én gang, men det er vel lite som er så hyggelig som det? De ulike oppgavene inneholdt både høy grad av kreativitet og et fokus på samarbeid. Vi kan med sikkerhet si at sponsorene kom litt nærmere hverandre etter denne i herlige opplevelsen.

 

Nettverkstur5

Nettverkstur6På båten hjem ventet nye konkurranser og en quiz som igjen vekket konkurranseinstinktet hos de mange samarbeidspartnerne. Ved å slå hodene sammen, ha det morsomt og bruke hverandre for den kompetansen og de ressursene en innehar, skapes vinnere, både i quiz og arbeidslivet. For det er som Jan i Festus Event sier; «Det handler om å se på hva man kan kjøpe av hverandre, ikke hva man skal selge.» På denne måten drar våre sponsorer hverandre i riktig retning og det hele blir et nettverk som styrker de firmaene og bedriftene som deltar. For det er liten tvil om at de mange partnerne bruker hverandre så fort muligheten byr seg.
Fredrick, Frisk Asker sin Markedssjef og Christina, Markedskoordinator, sammen med Festus Event, har lagt ned en vanvittig jobb for å gi noe tilbake til våre kjære sponsorer. Det har vært en tur hvor vi ikke bare har knyttet kontakter gjennom jobb, men også nye bekjentskap. Vi har blitt kjent med hverandre i ulike situasjoner, knyttet relasjoner, hatt det vanvittig gøy og lært mye om både klubben, sponsorene og hva vi kan gjøre for hverandre. En tur som ytterligere styrker et allerede sterkt nettverk!

 

 

Vi var glade for å se smilende ansikter, dog litt slitne, med utrykk for at de allerede gledet seg til neste år, når vi gikk i land i Oslo. Vi er glade for at våre samarbeidspartnere fikk et godt faglig utbytte, samtidig som de fikk knyttet kontakter, blitt kjent med nye mennesker og kost seg i litt mindre formelle situasjoner. Vi, i likhet med samarbeidspartnerne, kan nesten ikke vente til neste tur og det videre samarbeidet i sesongen som kommer.

For å sitere Claus Lorentzen i HCL Nordic – «Vi må da være Norges råeste sponsornettverk!»

 

 

 

 

Nettverkstur7

Kommentarer

kommentarer