31 mar VI ER I FINALEN!

Det ble et nervedrama av de sjeldne i Askerhallen i kveld, for med seier over årets seriemester, Vålerengen, ville gutta være klare for NM-finaler. Etter to perioder sto det 3-1, men i løpet av tredje periode greide gjestene å score de to nødvendige målene for å få ekstra perioder.

Bonis satte først inn 1-1 målet, og deretter det avgjørende 4-3 målet. En god dag på jobb, kan man vel si!

Bonis satte først inn 1-1 målet, og deretter det avgjørende 4-3 målet. En god dag på jobb, kan man vel si!

– REDD FOR Å HA BLITT SYNDEBUKK

Utligningen til 3-3 kom etter at Petter Kristiansen var uheldig og satte pucken over pleksiglasset, og P var redd for at han skulle ende opp som syndebukken da Espeland satte inn utligningsmålet. Men Petter snudde det da han fant Kyle Bonis som kunne banke inn vinnermålet – og dermed eksploderte hele Askerhallen, hvor alle setene var utsolgt før kampen i kveld.

Det var en veldig lettet Petter Kristiansen vi traff etter at seieren var et faktum.

– Det er vanskelig å sette ord på det jeg føler nå, sier Petter

– Jeg følte jeg var tidenes syndebukk da jeg satt utvist og de scorte, så veldig deilig å se den gå inn.

Vi kan bare bekrefte at P på ingen måte er noen syndebukk – men en av mange helter som nedsablet Vålerengen i semifinalene. Og det var det få utenfor klubben som trodde på forhånd.

– Ja, vi hadde jo en lang periode etter jul hvor vi hadde lite å spille for, men under Janna og Vidar så har vi blitt bedre og bedre og hadde tro på at vi skulle greie det, sier Petter Kristiansen, som setter ny klubbrekord i antall kamper for hver kamp han spiller.

3V5A3731

 

– HELT UTROLIG FØLELSE

En annen som også var tydlig fornøyd og lettet, var kveldens to-måls scorer Kyle Bonis.

– Jeg har vært med på en del rivaliseringskamper tidligere, men å se hvor mye det betyr for de eldste spillerne og for hele Asker å vinne en kamp som dette, det er en helt utrolig følelse!

Hva tenkte du da du fikk pasningen fra P?

– Skyt så fort som mulig! Deres keeper er rask i sidebevegelsene, så det gjalt å få skuddet avgårde så fort som mulig. Det er et skudd jeg har trent mye på, så jeg følte meg ganske sikker. Men det var en utrolig følelse å se den gå i mål, smiler Bonis.

 

3V5A3735

 

BILDER FRA DEN 6. SEMIFINALEN

FLERE BILDER FRA KAMPEN.

Kommentarer

kommentarer