17 mar – VI GA OSS SELV EN SJANSE

ASKERHALLEN: Mannen med gullhjelmen, Vinny Saponari, var skuffet over at det ikke ble seier i kveld, for etter at Storhamar kunne dra hjem til Hamar med resultatet 1-2 lysende på tavla så blir veien til en finale noe tøffere enn vi hadde håpet på. For Vinny mente at gutta kjempet bra, og at vi rundspilte Storhamar i tredje periode.

_MG_2275

Her sniker pucken seg forbi Storhamars keeper, Olof Oskar Emanuel Östlund.

– Vi ga oss selv en sjanse til å vinne. Det ble bedre utover i andre periode, og vi produserte mange sjanser. Men vi må bli bedre foran deres mål, være på returene og produsere flere gode sjanser. Det er et godt offensivt lag vi spiller mot, men jeg synes vi fant ut av rytmen deres.

Hvordan ser du på sjansene til seier på Hamar i neste kamp?

– Vi må ta med oss spillet vi viste i tredje periode inn i neste kamp, og lære av hvordan vi spilte – for jeg mener at vi utspilte dem i mesteparten av tredje periode. Forhåpentligvis gir det oss selvtillit og vi kan dra til Hamar og gjøre det samme der, sier en skuffet Vinny Saponari, som altså scoret vårt eneste mål i kveld, og også fikk bestemannsprisen.

_MG_2276

 

 

– JEG MÅ BARE BEKLAGE

– Jeg må bare beklage at den ikke gikk inn, sier kaptein Bastiansen etter at hans kjempesjanse foran åpent mål gikk stang ut i sluttminuttene.

– Sånn er det – noen ganger går dem utenfor, og hvis du skyter 20 ganger så går en utenfor – og i dag gikk den utenfor.

Men vi legger oss ikke ned og dør selv om vi ligger under 2-0 i kamper?

– Nei, vi kan jo ikke det, sier Basse.

– Vi produserer mange sjanser, og det gjelder å tro på at vi kan gjøre det, og det fikk vi virkelig vist i siste periode. De er gode, men det er vi også. Vi får slikke sårene i kveld – så er det første laget til å vinne fire kamper. Det er litt kjedelig å si, men vi får bare konsentrere oss om å spille bra neste kamp.

_MG_2269

Feil på feil på feil. Håpløst, i følge Sune Bergman

 

FORBANNET SUNE

En som definitivt ikke var i godt humør etter kampen var Sune Bergman. Og nok en gang var det dommerkvartetten som fikk det glatte lag.

– Jeg lurer på hva de gjør for å prøve å bli bedre! Vi jobber natt og dag for å bli bedre, men dommerne får slippe unna hver jævla kamp med håpløse feil! I dag blåser det flere ganger for blokkering mens pucken fortsatt er fri foran mål, de overser soleklare interferencer og unnlater å dømme icing i sluttminuttet hvor vi skulle hatt dropp i offensiv sone, freser Sune, og legger til at han også så på Sparta – Lillehammer, og noterte at det ikke var et fnugg bedre dømming der.

– Håpløst…..

Om selve kampen sier Sune at det også i dag var egne feil som felte oss. Men Sune så lyst på spillet i tredje periode, en periode vi vinner 1-0, og hvor skuddstatistikken viste 17-5, og håper at laget kan ta dette med seg inn mot den tredje semifinalen som går på Hamar på mandag.

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer