24 jan – VI SKAL KRIGE PÅ

Gutta har for lengst lagt søndagens kamp bak seg. Nå er all oppmerksomhet og fokus lagt til torsdagens kamp i Askerhallen – mot Lørenskog.

Tekst: Stein Halvorsen/Foto: Finn Eriksen

– Ja, allerede dagen etter tapet mot Vålerenga snakket vi sammen. Gutta er nullstilte og er klare til ny match, sier trener Sune Bergman.

– Vi skal krige på. Gjennom uken har vi hatt bra treningsøkter slik at vi ser frem til kampen på torsdag, legger Sune til.

 

TJFoster1

TJ Foster har scoret mål i tre kamper på rad.

 

TA VARE PÅ SJANSENE

Lørenskog ligger per i dag på den siste sluttspillplassen.

– Jeg synes laget er bedre enn det tabellplasseringen viser. Riktignok har de hatt en del skader, men nå er de tilbake for fullt med sine syv utlendinger.

Og som alltid mener Sune at det blir tøft på isen når Frisk og Lørenskog møtes.

– Skal vi lykkes, må vi ha et bra forsvarsspill og ta vare på våre offensive sjanser. Likeledes betyr overtallsspill og undertallsspill veldig mye.

 

FREDRIK USIKKER

Grunnserien går mot slutten. Det handler om posisjonering i forhold til å få fordel av hjemmekamper i sluttspillet. At Sparta beseiret Stavanger onsdag, var dumt for våre gutter med tanke på andreplassen – uten at Sune er enig i den beskrivelsen.

– Vi må ha fokus på det vi skal og må gjøre.

FredrikLystadJacobsen1

Fredrik Lystad Jacobsen er usikker foran torsdagens kamp.

Fortsatt er Viktor Granholm ute. Han tror selv at han er tilbake etter OL-pausen. Fredrik Lystad Jacobsen sto over søndagens kamp, men ifølge Sune trener han forsiktig.

– Vi tar ikke noen avgjørelse for Fredriks del før helt inn til kampen, sier Sune.

 

Tidligere møter denne sesongen:

19.09.2017 Frisk Asker – Lørenskog    7 – 3

19.10.2017 Lørenskog – Frisk Asker    1 – 4

23.11.2017 Frisk Asker – Lørenskog    4 – 3 (SD)

10.12.2017 Lørenskog – Frisk Asker    2 – 3

 

DAMENES AFTEN

Kampstart er torsdag klokken 18.30 – og husk at dette er “damenes kamp” – det betyr gratis adgang for alle damer. Minner også om at Mercedes-Benz VIP lounge ikke er åpen for andre enn spesielt inviterte før kampstart, men i pausene er den åpen som vanlig. Vi har også blitt gjort oppmerksom på at det også er et arrangement i Leikvollhallen samtidig med vår kamp, så det kan være fullt på parkeringsplassen. Møt derfor opp tidlig så du er sikker på å rekke dropp!

Vi ønsker gutta lykke til, og ønsker alle velkommen på kamp!

 

146x218-M33-Budstikka-Medby

Kommentarer

kommentarer