Stillingledig

15 aug VI SØKER FRIVILLIGE!

FRISK ASKER SØKER FLERE FRIVILLIGE TIL ØKT SPONSORPLEIE

Frisk Asker Hockey er i en rivende utvikling og flytter om mindre enn fire år inn i ny arena på Risenga. Klubben søker nå etter flere frivillige som kan hjelpe oss med å forsterke klubbens arbeide med våre partnere, som i dag består av nesten 100 sponsorer og samarbeidspartnere!

VIP’en i Askerhallen er møtestedet til våre samarbeidspartnere når Frisk Asker spiller GET-liga kamper. På VIP serveres det middag, drikke, kaffe og kaker, og er et viktig samlingssted for alle med hjerte i Frisk Asker.

22941920694_28dee0ceb8_o

 

Våre flotte og moderne VIP lokaler ligger i kjelleretasjen av Askerhallen ved den store p-plassen.

23544099166_50ebb49e6a_o

Fra VIP-rommet

Vil du jobbe med Askers beste merkevare og har du evnen til å smitte andre med ditt positive vesen og gode serviceinnstilling? Kan du håndtere flere baller i luften og synes hockey er morsomt? Da er dette kanskje jobben for deg! Vi søker nå etter positive, serviceinnstilte, effektive, løsningsorienterte nye medarbeidere som trives med å jobbe med mennesker til VIP’en i Askerhallen.

Arbeidsoppgavene vil være allsidige og dreier seg i første omgang om å betjene våre sponsorer og kunder, i kombinasjon med andre relevante oppgaver. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

 

Rent konkret søker vi etter 1 person som skal være VIP-ansvarlig, og flere VIP-verter og sponsorverter. (NB! Det vil bli anledning til å se selve kampen selv om man er VIP-vert eller sponsorvert!)

Send søknad innen fredag 18.august til post@friskasker.no og merk den med «VIP 2017/2018».

Ved spørsmål ta kontakt med Markedssjef Fredrick Bråten Haugland på mobil: 932 90 600

 

Vår visjon:          «Vi Skaper Idrettsglede» 

Våre verdier:     «Proff, Raust, Samspilt»

Kommentarer

kommentarer