16 sep VINNY OG JIMMY KLARE

Fredag kom endelig bekreftelsen på at Vinny Saponari er spilleklar til søndagens oppgjør mot Vålerengen. 26-åringen fikk fredag sin andre is-økt med sine nye lagkamerater, og ble matchet i “gul rekke” sammen med Mats Henriksen og Marius Carho Hansen.

 

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

 

JIMMY ANDERSSON SPILLEKLAR

Også Jimmy Andersson var på is i dag, og den svenske “leiesoldaten” ble satt i backpar med Petter Kristiansen. Sune Bergman var meget fornøyd med å få Andersson som tilvekst i troppen:

– Det virker meget bra. Og vi håper at han er klar til kamp på søndag. 

Det kan vi altså bekrefte at han er.

Jimmy Andersson var også fornøyd med å komme til Frisk Asker.

Det gikk fort. Det var Lystad Jocobsen som kontaktet meg i går kveld, og fortalte om muligheten. Jeg måtte bare avklare med kona, så gikk turen til Asker. Jeg har spilt med Storhamar sitt lag i andre divisjon, og er ikke helt vant med denne type trening. Jeg håper å være spilleklar til kampen på søndag.

 

EN GAMMEL FRISK-HELT PÅ IS

Vidar Wold

Vidar Wold

I tillegg var det en gammel Frisk-helt som prøvde seg på is i dag. I Kenneth Helgessons fravær stilte Vidar Wold sporty opp på treningen, og mente selv at ville starte i søndagens oppgjør. Mulig Sune er noe uenig med den gamle keeper-helten, for Vidar endte opp i gruppen som fikk ekstratrening…… Vi kan bekrefte at gamle Wold ikke var helt fornøyd med akkurat det.

Til tross for at gutta spilte kamp i går lot ikke Sune og Marius dem hvile på laurbærene! Etter at treningen var over var Lystad klar på at det hadde vært en tøff treningsøkt.

“Aldri vært så sliten før. Nå er det rett hjem for å sove”, sa Lystad-Jacobsen etter is-økten var overstått.

Vi ønsker Jimmy velkommen til Asker, og regner med at både Fredrik og resten av gutta er klare til kamp på søndag!

 

Kommentarer

kommentarer