30 okt WOW-FØLELSE PÅ FROKOSTMØTET

Det var duket for høstens store frokostmøte da markedsavdelingen samlet klubbens samarbeidspartnere til nok et fullsatt frokostmøte på Asker Kulturhus.

 

IMG_3161

Grønn finansiering

Mer enn 130 gjester var påmeldt, og de fremmøtte fikk først oppleve Ikano Bank presentere sitt samfunnsansvar og engasjement i regionen, for deretter å ta oss igjennom begrepet «grønn finansiering». Vi tror at med et slik fokus så vil Ikano Bank være en god samarbeidspartner for både næringslivet og nettverket i en god tid fremover.

 

Ikano

Modig!

Dagens høydepunkt var utvilsomt «Mr.Modig», Svein Harald Røine, som med sitt fantastiske engasjement tok oss igjennom en reise på hva det faktisk betyr å være modig. Han satt ting i perspektiv og fikk salen til å tenke, nøye, igjennom livets gang, samtidig som han balanserte det hele med humor og lekent innhold. Her var det mye å hente, både som representant for næringslivet, men også som privatperson.  Røine fikk forsamlingen til å se hverandre, snakke med sidemannen, og til tider var det nesten som om vi var en del av NRK sin gamle serie: «Trim for eldre» der vi fikk testet våre grenser ved å snakke utenfor komfortsonen til sidemannen.

 

 

Hockeyprat

Del to av programmet bød på mange overraskelser. Mens A-laget ved Jan Andre Aasland og Vidar Wold satt på flyet til Stavanger (Frisk Asker møtte Stavanger Oilers borte i DnB Arena 29.10) så fikk vi et videointervju av trenerne hvor de gikk igjennom status hittil i GET Ligaen, erfaring fra spill i CHL, samt tankene rundt tiden fremover.

Årets Bamsekamp

Klubbens Markedsavdeling avsluttet det hele ved og presenterte årets Bamsekamp som spilles 01.desember, og vi er glade og ydmyke over at våre partnere bidrar stort til denne saken: I tradisjon tro avholder klubben sin årlige næringslivsstafett som kommer Bamsefondet til gode, og årets respons var så stor at klubben faktisk ble tvunget til å fortsette «Bamsesalget» på epost da de ikke rakk rundt til alle bedriftene. Vi som klubb er stolte over at partnerne våre setter dette høyt opp på dagsordenen, fordi det samsvarer godt med klubbens visjon: «Proff, Raus og Samspilt» 

IMG_3121

Nettverksdag 2020

Neste punkt på planen var lansering av «Frisk Asker Nettverksdag 2020» – et av næringslivets største arrangement i regionen, og de avslørte også hvor partnerne skal reise på neste års nettverkstur. Det var ikke å legge skjul på at smilene satt løst da Kaptein Sabeltann, Abra havn og Dyreparken dukket opp. Det er med andre klart for en helt spesiell partnertur for Frisk Asker i 2020: «Skip o Hoi, sjørøvere!»

IMG_3110

Vi ønsker å takke Festus Event, Ikano Bank og Asker Kulturhus for et flott gjennomført arrangement, samt Ringnes, Selecta, Asker Kroen og Nærbakst som bidro med alt av mat og drikke.

Vi ønsker samtidig alle velkommen til neste Frokostmøte 03.desember på Asker Kulturhus. Tema for møtet er «Overraskelse».

Bli partner?

Vil din bedrift blir partner? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Prosjektleder Marked Mette Sørensen, mobil: 91 82 50 59, e-post: mette.sorensen@friskasker.no

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland, mobil: 932 90 600, e-post: Fredrick.haugland@friskasker.no

 

Kommentarer

kommentarer