04 sep XL-BYGG FORNYER

XL BYGG ASKER TRELAST FORNYER OG ØKER SITT ENGASJEMENT!

Godnyhetene fortsetter, og denne gangen kan vi offentliggjøre at Sverre Mørch og XL Bygg Asker Trelast forlenger og øker avtalen med Frisk Asker Hockey.

XL Bygg Asker Trelast kom for alvor inn i varmen hos Frisk Asker da de bistod klubben med å bygge ny VIP Losjeboks i Askerhallen, og helt siden sesongen 2013/2014 har de vært en viktig og lojal støttespiller til klubben.

«Det betyr mye for oss at en så stor aktør innenfor byggevarer velger å forlenge, og ikke minst øke sitt engasjement, i Frisk Asker», sier en stolt Markedssjef Fredrick Bråten Haugland.

«Når den nye drakta offentliggjøres på klubbens Kick Off den 06.september så vil dere se at XL Bygg er godt profilert», avslutter markedssjefen.

 

XL-byggTREDELT ENGASJEMENT

Medeier og daglig leder Sverre Mørch (bildet) røper at årsaken til det sterke engasjementet er tredelt:

«For det første er Frisk Asker kommunens største merkevare og for oss er det viktig at vi er en bærebjelke i nettopp dette. For det andre har vi en nasjonal merkevare hvor Frisk Asker er en god bidragsyter for å synliggjøre vår logo. Frisk Asker tok sølv i NM og dette er viktig for oss. For det tredje gjør klubben en sterk jobb på markedssiden med snart 100 partnere som vi er interessert i å bygge sterkere relasjoner med. Frisk Asker er flinke til å hjelpe oss med kunder og da vil vi hjelpe klubben», avslutter Sverre Mørch.

Alle medlemmer i Frisk Asker, sesongkortinnehavere og samarbeidspartnere får gode rabatter ved handel hos XL Bygg Asker Trelast sine avdelinger, så vi oppfordrer derfor alle med hjerte i Frisk Asker om å handle hos XL Bygg Asker Trelast!

 

asker_trelast

Litt om XL Bygg Asker Trelast

Medlem i XL Bygg kjeden og eier avdelingene i Vollen, Drammen, Hønefoss, Vøyenenga og på Bondi. Hos XL Bygg Asker Trelast får du alt du trenger, både til proff og privat.

Ta gjerne et titt på XL Bygg sine hjemmesider www.xl-bygg.no/asker for mer informasjon

 

Kontaktinformasjon:

XL Bygg Asker Trelast, Skytterveien 121, 1386 Asker

Epost: firmapost@askertre.no Telefon:  66 77 19 00
Velkommen til XL Bygg Asker Trelast!

Kommentarer

kommentarer

Tags: