24 aug ZUCCA PÅ GAMLE TRAKTER

NTGs sportssjef, Robert “Robban” Jonsson, hadde invitert sin tidligere elev til å delta på en treningsøkt med NTG, og Zucca stilte sporty opp. Før treningen tok han seg tid til å skrive autografer til ivrige unge fans, og svarte også på spørsmål fra den fremmøtte pressen. Gledelig nok svarte han riktig på spørsmålet fra Budstikkas utsendte da han ville vite om Mats sto fast ved at det ville bli Frisk Asker dersom det skulle bli aktuelt med en retur til Norge. Det kunne han altså svare bekreftende på, selv om han selvsagt håper at det er en stund til det eventuelt blir aktuelt.

Tekst og foto: Finn Eriksen

Rangers-spilleren ble som kjent skadet allerede under sluttspillets første runde, og har vært åpen om de problemene han har hatt etter hodeskaden. Han mistet taleevnen og følelsen i den ene armen de første dagene etter skaden, og har gått til logoped for å få hjelp med talen.

3V5A2140
Men hvordan er formen nå, Mats?

– Jo, nå er jeg tilbake i fin form, sier norges for tiden største hockeyprofil.

Hvordan er det for deg å være tilbake på gamle trakter?

– Det var jo her det begynte, så det er hyggelig å være tilbake i Askerhallen, sier Zucca, før han haster inn i garderoben for å skifte.

Ute på isen ventet NTG-spillerne, og flere fikk etterhvert prøvd seg mot NHL-spilleren. Og selv om det “bare” var trening for Mats, er det ikke tvil om at han innehar store hockeyferdigheter!

Dessverre får han ikke anledning til å se gamleklubben møte hovedstadslaget Vålerengen på torsdag.

– Nei, jeg reiser til New York allerede i morgen, så den får jeg ikke med meg, avslutter Mats.

Han er i alle fall klar til å ta fatt på nok en sesong i New York Rangers, og vi håper og tror at han vil få høre Zuuuuuuuuccccc uttallige ganger i Madison Square Garden også denne sesongen.

3V5A2254

NTG gutta fikk kjørt seg mot Mats Zuccarello i Askerhallen

3V5A2275

Robban med sin gamle NTG-elev

3V5A2136

Mats tok seg tid til sine unge fans

Vi takker Mats for at han tok seg tid til dette, og ønsker han lykke til i kommende sesonger! Så sees vi i Askerhallen om ikke alt for lenge!

Kommentarer

kommentarer